Barnaba Bar and Diner

Deze experience uit zich in een bar, restaurant, feestzaal, cateringservice en een shop.
Barnaba is een food experience waar alle gasten in een trendy, maar toch huiselijke sfeer kunnen genieten van een heerlijke caffè, een kleine hap, een lunch of een diner.

PIZZA EXPERIENCE

Vanaf nu verkrijgbaar in Barnaba als sharing pizza of takeaway!
Traditionele (Napolitaanse) zuurdesem pizzadeeg met verschillende originele maar ook onze eigen 'Barnaba-style' toppings.

Cocktails

Cocktails

Geïnspireerd door de vele reizen van meneer Barnaba trachten wij een speciale mix aan te bieden van de meest populaire cocktails in de wereld en enkele unieke cocktails van Barnaba zelf.

Bar & Bites

Neem gerust plaats aan onze toog, overdekt terras of onze lounges voor een zakelijke afspraak, date of een gezellig onderonsje.

Bar & Bites
Lunch & Dinner

Lunch & Dinner

En als het gerecht nu eens naar reizen smaakte? Ontdek nieuwe smaken, snuif bijzondere aroma’s op en laat je verrassen door exotische lekkernijen.

Mr. Barnaba

Aan allen,

Als voormalig burgemeester van Beringen en bovenal wereldburger heb ik mij één ding gerealiseerd.
Het monetaire, het materialistische en zelfs het succes brengen geen voldoening want men streeft steeds naar meer. Als men zich focust op liefde en hechte connecties dan vindt men het ware geluk. Mijn droom is om iets te creëren waar mensen samen komen en genieten van mijn wereldse ervaringen.

Barnaba. Een echte food experience dat zich uit in een bar, restaurant, feestzaal, cateringservice en shop. Alle gasten kunnen in een modieuze, maar toch huiselijke sfeer genieten van een heerlijke caffè, een kleine hap, een lunch of een dinner.

Gezelligheid en authenticiteit staan centraal. Het interieur, de kaart, de muziek en het aanbod zorgen voor een totaalbeleving.

De geïntegreerde Barnaba Shop zorgt ervoor dat elke gast de mogelijkheid heeft om thuis verder van de Barnaba food experience te genieten.

De cirkel is rond met de Barnaba event- en cateringservice. Deze service garandeert een Barnaba beleving op locatie. De extra zalen van Barnaba verlenen zich perfect voor businessmeetings en events.

In alle onderdelen van het Barnaba concept is er oog voor detail en staan kwaliteit, service en klantvriendelijkheid centraal.

Mr. Barnaba

Openingsuren

Maandag van 11u tot 14u & van 17u tot 00u
Donderdag van 11u tot 14u & van 17u tot 00u
Vrijdag 11u tot 14u & van 17u tot 00u
Zaterdag van 11u tot 14u & van 17u tot 00u
Zondag van 11u tot 14u & van 17u tot 00u

Dinsdag en woensdag gesloten.